My Image

Aan AaquaArt nemen deel Zeeuws Vlaamse professionele schilders, beeldhouwers, fotografen, etc. AaquaArt toont hun werk op verschillende locaties, aan bedrijven en particulieren.  We vertellen graag meer over alles wat we doen. Klik op onderstaande namen om een beter idee van het werk van de kunstenaar te krijgen.

Sia
Braakman
Stacks Image 508

Sia Braakman
Waterpoortstraat 2a
4553 BG Philippine
Nederland

+31(0)6 25336529
www.siabraakman.nl
bluehome@zeelandnet.nl

Abstracte kunst… in blauw.

Ik creëer aansprekende abstracte schilderijen, tekeningen, keramische objecten, sculpturen en objecten van porselein. In blauw. Deze kleur boeit me inspireert me en geeft mijn kunstwerken een eigen karakter. Het hoort bij mij.
Mensen, gebouwen, landschappen en mooie vormen. In blauw. Variërend van een simpel gebruiksvoorwerp tot een verweerd stuk wrakhout op het strand.
In mijn Galerie richt ik regelmatig wisselende exposities in met eigen werk en een enkele keer met een gastexposant. Deze exposities zijn te bezoeken op vrijdag en zaterdagmiddag, 13.00-16.30 uur en na afspraak. Tijdens exposities op locatie enkel op afspraak. Informatie over de exposities is te vinden op mijn website en via de nieuwsbrief.

klik voor meer foto's
Stacks Image 560
Stacks Image 562
Stacks Image 564
Stacks Image 566
Stacks Image 574
Stacks Image 568
Stacks Image 570
Stacks Image 572
Stacks Image 576
de getekende